Пица Гъби

Бързо замразен продукт.

ПШЕНИЧЕНО брашно, вода, гъби 5%, бял лук, домати, доматена паста, рапично олио, СИРЕНЕ (от МЛЯКО), захар, моркови, сол, червен лук, картофено нишесте, мая, червена чушка, зелена чушка, ПШЕНИЧЕН ГЛУТЕН, ПШЕНИЧЕНО нишесте, подправки, агент за обработка на брашното: аскорбинова киселина
при температура -18°С /при температура +4°С за 24 часа/. След размразяване да не се замразява отново.
Хранителна стойност на 100 g продукт: Енергийна стойност 1004kJ / 235kcal); Мазнини (8g), от които наситени мастни киселини (2.9g); Въглехидрати (35g), от които захари (1.3g); Белтъчини (6g); Сол (1.2g)

7-10 '

220 °C

Лесно за приготвяне

При приготвяне на фурна: Извадете замразената пица от опаковката, загрейте фурната до 200°C-220°C, изпечете пицата във фурната на средната решетка за 7-10 минути, докато моцарелата се разтопи и кората на пицата стане кафява. При приготвяне на микровълнова печка: Замразената пица се изважда от опаковката и се пече, докато моцарелата се разтопи.

℮ 305 г