Пица Пеперони

Бързо замразен продукт

: ПШЕНИЧЕНО брашно, вода, бял лук, домати, доматена паста, рапично олио, СИРЕНЕ (от МЛЯКО), свински салам 2% [свинско месо, говеждо месо, сол, животински протеин, аромати, подправки (черен пипер), антиоксидант: натриев изоаскорбат, глюкоза, оцветител: кармин, екстракт от подправки, консервант Е250, стартерна култура], захар, моркови, сол, червен лук, картофено нишесте, мая, червена чушка, зелена чушка, ПШЕНИЧЕН ГЛУТЕН, ПШЕНИЧЕНО нишесте, подправки, агент за обработка на брашното: аскорбинова киселина. В производството на 100 г продукт са използвани 106 г свинско месо и 2.2 г говеждо месо.
При температура -18°С /при температура +4°С за 24 часа/. След размразяване да не се замразява отново.
Хранителна стойност на 100 g продукт: Енергийна стойност 1050kJ / 250kcal); Мазнини (9g), от които наситени мастни киселини (2.9g); Въглехидрати (35g), от които захари (1.3g); Белтъчини (6.5g); Сол (1.3g)

7-10 '

220 °C

Лесно за приготвяне

При приготвяне на фурна: Извадете замразената пица от опаковката, загрейте фурната до 200°C-220°C, изпечете пицата във фурната на средната решетка за 7-10 минути, докато моцарелата се разтопи и кората на пицата стане кафява. При приготвяне на микровълнова печка: Замразената пица се изважда от опаковката и се пече, докато моцарелата се разтопи.

℮ 305 г