ТЪНКИ ПАЛАЧИНКИ БИСКВИТКИ НАСИПНИ

Нетно количество: 4 kg
Брой палачинки в кашон: 88-89

Тесто: вода, фино пшеничено брашно, яйчен продукт (меланж), слънчогледово масло, захар, суроватка, сол, бакпулвер (сода бикарбонат), регулатор на киселинността (лимонена киселина)
При температура -18°С. След размразяване да не се замразява отново.
Хранителна стойност на 100 g продукт: Енергийна стойност (690kJ / 160kcal); Мазнини (4.5g), от които наситени мастни киселини (0.8g); Въглехидрати (26g), от които захари (3.7g); Белтъчини (4.5g); Сол (0.34g)

5-10 '

220 °C

Лесно за приготвяне

Продуктът не се размразява преди приготвяне. Възможните начини на приготвяне са в микровълнова фурна, тиган или фурна. Ако приготвяте в микровълнова печка, сложете замразените палачинки за 30-40 секунди при 800 W. При приготвяне в тиган, разтопете малко масло или загрейте малко олио (не е задължително) и затоплете палачинките за 7-9 минути, като обръщате продукта от време на време. Ако желаете, поставете капак. Ако използвате фурна, затоплете палачинките за 5-10 минути в предварително загрята на 220° C фурна.