Багета с гъби

Бързо замразен продукт

ПШЕНИЧЕНО брашно, вода, гъби 17%, МОЦАРЕЛА 9%, лук, свинска мазнина, сол, рапично олио, захар, мая, картофено нишесте, аромати, сгъстител: гума гуар, агент за обработка на брашното: аскорбинова киселина, подправки
При температура -18°С /при температура +4°С за 24 часа/. След размразяване да не се замразява отново.
Хранителна стойност на 100 g продукт: Енергийна стойност 816kJ / 193kcal); Мазнини (4g), от които наситени мастни киселини (1.8g); Въглехидрати (31g), от които захари (1.2g); Белтъчини (8g); Сол (1.5g)

7 '

220 °C

Лесно за приготвяне

Извадете багета от опаковката и оставете при стайна температура да се размрази. Загрейте фурната до 200°C-220°C. Поставете багета върху средната решетка на фурната и печете за около 7 минути. Индикаторът за добре изпечена багета са зачервените ръбове на тестото и разтопената моцарела. Времето за печене може да варира в зависимост от уреда и желаното ниво на изпичане на багета.

℮ 195 г