Багета с шунка и гъби

Бързо замразен продукт

ПШЕНИЧЕНО брашно, вода, гъби 15%, МОЦАРЕЛА 10%, свинска шунка 7% [свинско месо 52%, вода, картофено нишесте, зеленчуков протеин, СОЯ, сол, МЛЯКО (ЛАКТОЗА, СУРОВАТКА), захари (малтодекстрин, декстроза), подобрител на вкуса: Е621, Е635, протеин от свински колаген, екстракт от мая, аромати (ЦЕЛИНА), хидролизиран СОЕВ протеин, консервант Е250], лук, свинска мазнина, сол, рапично олио, захар, мая, картофено нишесте, аромати, сгъстител: гума гуар, агент за обработка на брашното: аскорбинова киселина, подправки.
При температура -18°С /при температура +4°С за 24 часа/. След размразяване да не се замразява отново.
Хранителна стойност на 100 g продукт: Енергийна стойност 861kJ / 204kcal); Мазнини (5g), от които наситени мастни киселини (2g); Въглехидрати (31g), от които захари (1.4g); Белтъчини (8.5g); Сол (1.5g)

7 '

220 °C

Лесно за приготвяне

Извадете багета от опаковката и оставете при стайна температура да се размрази. Загрейте фурната до 200°C-220°C. Поставете багета върху средната решетка на фурната и печете за около 7 минути. Индикаторът за добре изпечена багета са зачервените ръбове на тестото и разтопената моцарела. Времето за печене може да варира в зависимост от уреда и желаното ниво на изпичане на багета.

℮ 195 г