За продуктите

KАЧЕСТВО ЧРЕЗ СЪСТАВКИТЕ И ТЕХНИЯ ПРОИЗХОД

Всички наши продукти се подбират с внимание към детайлите. Добрият произход е това, което прави храната перфектна, затова се опитваме да ви предложим автентично вкусно изживяване. Открихме най-добрите зеленчуци в региони, където плодородната земя, щедрото слънце и мекият климат предлагат перфектните условия за перфектен вкус. Грахът идва от Дунавската поляна и се пакетира два часа и половина след прибирането на реколтата. За пилешкото бяхме в Бретан, а за лазанята – в Италия. Рибата идва при вас от Северния Атлантически океан. Тя е замразена в деня, когато е уловена от океана, за да остане свежа, докато не е в дома ви. Всеки продукт се предлага с гаранция за качество от техните производители.

Нашият широк спектър от продукти е с постоянно качество. Така винаги имате на разположение вкусна и лесна за приготвяне храна.

СВЕЖЕСТ ЧРЕЗ ЗАМРАЗЯВАНЕ

Чрез замразяване нашите продукти запазват свойствата си най-близо до момента, когато са били донесени от природата. За да предложим това качество, ние разчитаме на бързина и технология. Времето, изминало от момента на събиране на съставките или улов на рибата, до момента, когато те се замразят и пакетират, е много кратко. По подобен начин всички готови ястия, които предлагаме, се замразяват веднага след приготвянето им и трябва само да завършите рецептата. Процесът на технологията на замразяване е много ефективен – бързо замразяване при много ниски температури с цел по-малко ледени кристали, които не увреждат хранителните влакна и запазват хранителните свойства.

БЪРЗИНА И ВКУС

Нашият широк спектър от продукти е с постоянно качество. Така винаги имате на разположение вкусна и лесна за приготвяне храна.

С нашите продукти имате повече време за творчество. Зеленчуците идват вече измити, нарязани на дребно и готови за директно приготвяне. Рибата вече е почистена и филетирана. Всичко, което трябва да направите, е да помислите каква гарнитура желаете за нея. Само изваждате продуктите от опаковката им, слагате ги във фурната и сте свободни да планирате останалата част от вечерта. Знаете, че каквото и да приготвяте с нашите продукти, ще бъде перфектно и всички ще бъдат доволни от тази бърза и вкусна вечеря.

Контакти

Телефон

+359 886 585 833

Имейл

оffice@gmkgroup.bg

Адрес

София, ул. Неофит Рилски №41